El partit ha començat molt bé per al Barça.Al minut 5 Dyego ha obert la llauna després de combinar amb Wilde. Dos minuts més tard ha estat Aicardo, que d’un xut llunyà ha superat Alex. I tot seguit Rafa Usín, que ha marcat el tercer. Un 3 a 0 en el marcador que ha demostrat la superioritat dels de Marc Carmona. Abans del descans Sergio Lozano ha fet el quart.  A la segona part, dos més dels blaugrana, primer Lozano i després Dyego, tots dos han fet el doblet. Quan quedaven tres per al final, Xavi Passarrius ha fet jugar el porter jugador. Els colomencs han fet dos gols, Adolfo i Martel.

FC Barcelona: Sedano, Lin, Wilde, Gabriel, Batería – cinc inicial-, Saad, Dyego, Aicardo, Usín. Lozano, Ferrao.

Marfil Santa Coloma: Álex, Sepe, Dani Salgado, Rubén, Adolfo -cinc inicial-, Eric Martel, Rafa López, Charlie.

Gols: 1-0, Dyego (5’); 2-0, Aicardo (7’); 3-0, Usín (8’); 4-0, Lozano (16’); 5-0, Lozano (30’); 6-0, Dyego (32’); 6-1, Adolfo(38’); 6-2, Martel (39’).