El Barça ha anat per feina i en el minut 2 ja ha marcat el primer gol. Pablo Álvarez ha estat l’encarregat d’obrir la llauna. El Lloret, però, ha reaccionat ràpidament i Marc Grau ha empatat tres minuts més tard. L’inici de partit ha estat trepidant i molt efectiu de cara a porteria. En el minut 7, Panadero de penal ha fet el 2 a 1. El Barça ha fet via i ha marcat el tercer gràcies a un contraatac que ha finalitzat perfectament Marc Gual. Amb 3 a 1 s’ha arribat al descans.
La segona part ha començat més tranquil·la que la primera. De fet, s’ha trigat nou minuts a veure un gol. L’ha fet Pablo Álvarez de falta directa. A partir d’aquí, els gols han anat caient un rere l’altre. Marc Gual ha estat l’encarregat de fer el cinquè. Ignacio Alabart ha fet el sisè dels blaugrana, que s’estaven divertint a la pista. Els dos últims gols del Barça han estat obra de Lucas Ordóñez, que s’ha volgut sumar al festival golejador. D’aquesta manera el jugador argentí ha celebrat el seu 30è aniversari amb un doblet. Amb el partit més que solucionat ha arribat el segon del Lloret, obra de Gerard Gallardo, que ha maquillat una mica el resultat.