Els debuts no sempre són fàcils, però amb la plantilla que té Tito Vilanova, l’entrega, l’esforç i la dedicació hi són sempre. Però si a més a més s’hi suma la qualitat i l’efectivitat, l’èxit està gairebé assegurat. D’inici, Mascherano i Puyol van fer de centrals, i el de la Pobla va inaugurar el marcador, de cap, al minut 3. El guió habitual de golejada es va trencar, per moments, amb una errada defensiva i amb l’empat del Chori Castro al minut 10. Però el Barça sap reaccionar sempre a temps, i en 6 minuts, Messi va deixar el partit gairebé sentenciat. Els dos gols de l’argentí van enfonsar el conjunt txuri-urdín, que res no va poder fer davant l’allau de qualitat. El Camp Nou tornava a vibrar, 3 a 1 al minut 16 de partit. Al 40, Tello, que va sortir de titular i va fer un gran partit, va fer una assistència perquè Pedro fes el 4 a 1. Amb tot resolt, Tito Vilanova va poder fer canvis a la segona meitat pensant ja en el partit d’anada de la Supercopa d’Espanya contra el Madrid. Hi van entrar Piqué, Iniesta i Villa. Ovació per al “Guaje”, que tornava als terrenys de joc després de més de vuit mesos lesionat i gol de l’asturià després d’una passada d’Iniesta. 5 a 1 i líders.