Els mals símptomes del Barça no han millorat a Almeria. L’alineació renovada de Luis Enrique no ha servit per revertir l’espessor blaugrana de les últimes setmanes. Els andalusos han aprofitat la inoperància visitant per avançar-se a la primera part. Thievy ha acabat un contracop amb una cadena d’errades del Barça. A la segona part, l’entrada de Neymar, Luis Suárez i Xavi ha servit per maquillar les carències i capgirar el rumb del partit. Neymar ha fet l’empat i Jordi Alba ha aconseguit l’1 a 2.

1 – UD Almeria: Rubén; Ximo, Trujillo, Fran Vélez, Dudarbier; Verza, Azeez, Thomas (Wellington, min 85), Soriano (Hemed, min 68), Jonathan Zongo; i Thievy (Edgar, min 77).

2 – FC Barcelona: Bravo; Adriano, Mascherano, Bartra, Jordi Alba; Rakitic, Busquets (Xavi, min 66), Rafinha; Pedro (Neymar, min 46), Messi i Munir (Luis Suárez, min 46).

Gols: 1-0, min 37, Thievy; 1-1, min 73, Neymar; 1-2, min 82, Jordi Alba.