El retorn de Vicky Losada s'ha produït, finalment, després de diverses jornades sense poder jugar per problemes amb el transfer. I no ha pogut tenir millor debut, de nou amb la samarreta barcelonista, perquè la jugadora terrassenca ha aconseguit l'1 a 0 en una jugada personal. Era el minut 17, però només vuit més tard, l'àrbitre ha assenyalat penal per aquestes mans d'Alessia Alves. Érika ha aconseguit l'empat per a l'Athletic Club. Vicky Losada s'ha mostrat molt activa i ha tingut ocasions com per desfer l'empat en dues oportunitats abans d'arribar al descans en un domini aclaparador per a les noies de Xavi Llorens. Aquest domini ha continuat després del descans amb ocasions moltes clares com aquesta. Xut al travesser de Melani i, el refús, que no l'ha sabut aprofitar Jenni Hermoso. Amb la sortida de Bárbara Latorre i Ange Koko el Barça ha posat una marxa més i ha aconseguit el gol de la victòria després d'un penal sobre Koko. Jenni Hermoso ha fet el 2 a 1 definitiu. Amb aquest marcador, el Barça es manté líder de la Lliga, amb 31 punts, dos més que el l'Atlètic de Madrid i el Llevant.