Pep Guardiola i fins i tot José Mourinho s’han mostrat molt prudents en les hores i dies previs al Barça-Madrid. Tothom diu que serà un partit molt igualat, però als webs d’apostes pocs creuen en l’empat: una majoria aproximada de dos terços dels jugadors creuen que guanyarà el Barça. A falta de noves sortides de to de “Mou”, al web d’El Mundo Deportivo n’han fet un original recopilatori.

La relació entre els que donen al Barça com a vencedor i els que creuen que guanyarà el Reial Madrid es repeteix als principals webs d’apostes. A Betandwin, ara mateix donen 2,05 euros per euro apostat per la victòria del FC Barcelona, mentre que pel Reial Madrid en guanyaríem 3,15 euros. La relació és similar a Betclic: 2,10 euros pel Barça, 3,20 euros pel Madrid. L’empat, en canvi, es paga a més de 3,5 euros per euro jugat. A Miapuesta, prometen 2,125 euros per donar el Barça com a guanyador, 3,75 pel Reial Madrid. També a Betfair es paguen millor els resultats amb victòria del Barça. Això vol dir que el Barça és el favorit de les apostes, tot i que tothom és conscient també que no està gens garantit que sigui el vencedor: això, que passa en la majoria de partits dels homes de Guardiola, faria que el guany per euro apostat fos tan sols d’uns pocs cèntims.

El Madrid, glaçat

291110congelate++

Un altre indicador que situa el Barça com a favorit és l’aplicació de Facebook que l’agència Doubleyou ha creat per a una coneguda marca de calçat esportiu, que vol promocionar una línia de roba d’abric. Els blaugranes usuaris de la xarxa social poden veure qualsevol web que considerin madridista literalment glaçada, és a dir, tapada per una gran capa de gel. A la inversa, els aficionats del Reial Madrid poden fer el mateix amb qualsevol web blaugrana. Per fer-ho, només cal identificar-se com a seguidor d’un o altre club i triar el web que vols veure “congelat”. Fins ara ho han fet més aficionats blaugranes que blancs, així que hi ha més webs madridistes glaçats.

Recopilatori de “Mou”

291119mourinhizador+

L’entrenador del Reial Madrid, José Mourinho, tampoc no ha escalfat gaire les jornades prèvies al clàssic amb les seves habituals sortides de to. Potser per això, al web d’El Mundo Deportivo han preparat un “mourinhitzador”. Es tracta d’una mena d’instrument musical virtual que reprodueix algunes de les frases més polèmiques de Mourinho en els darrers temps, com “un equipo de primera no puede regalar un partido” o “las dudas sobre mí me hacen reír”. En total, el recopilatori de Mourinho inclou 27 talls de veu. Després del Barça-Madrid d’aquesta nit veurem si cal afegir-ne algun de nou.

Cada dia, dins el programa ‘Connexió Barcelona’, et mostrem un blog, producte o servei web d’interès per a la gent de Barcelona. Per llegir una altra d’aquestes ressenyes, fes clic aquí.