Els de Luis Enrique s’han posat la granota de fer feina des del primer segon i, empentats per l’ambient de gala del Camp Nou, han aconseguit el primer gol al minut 3. Luis Suárez aprofitava una centrada a l’interior de l’àrea per fer l’1-0 de cap i marcar el camí de la victòria als seus companys. Una victòria, però, que necessitava una diferència superior als quatre gols per convertir-se en un bitllet per als quarts de final.

L’equip blaugrana dominava el joc, el ritme i la possessió de la pilota contra un PSG concentrat a defensar el marcador de l’anada. Els locals podrien haver fet el segon abans del minut 20 amb tres accions que han acabat amb la pilota lleugerament per sobre del travesser. Però l’esclat d’alegria ha arribat al minut 40. Andrés Iniesta aconseguia penetrar dins a l’àrea de Trapp i centrar la pilota amb el taló. L’esfèric colpejava amb la cama de Kurzawa i es colava dins la porteria parisenca.

Al segon temps, el Barça repetia el guió dels primers 45 minuts amb la intensitat al 100 % i Neymar ho ha aprofitat per esgarrapar un penal al minut 49. Messi no ha perdonat des dels 11 metres i ha fet el tercer, que ha omplert d’il·lusió tot l’estadi. Però les nits europees no són completes sense patiment i Cavani hi ha posat el seu granet d’amargor per fer emmudir el Camp Nou amb el 3-1.

Els blaugrana han seguit remant a contracorrent i contra rellotge fins que Neymar ha tornat a despertar la bèstia. El brasiler ha colpejat la pilota magistralment en una acció de pilota aturada que ha perforat la porteria de Trapp. Amb el Barça totalment bolcat en atac, Luis Suárez ha provocat un penal que Neymar ha transformat en el 5-1. La gesta estava només a un gol de distància, però amb tan sols tres minuts per fer-lo realitat. Ter Stegen ha pujat a rematar en les tres últimes accions i, a punt ha estat d’endur-se un ensurt, però la màgia del Camp Nou ha esclatat sobre la campana. Al minut 95 Neymar ha penjat l’última esperança blaugrana a l’interior de l’àrea i Sergi Roberto l’ha materialitzada amb un salt acrobàtic que ha donat la classificació als homes de Luis Enrique i ha escrit una pàgina als llibres d’història del futbol.