El Barça ha sortit disposat a aprofitar la derrota del Movistar Inter i l’empat d’ElPozo Múrcia i Ferrao, en el minut 2, ha obert el marcador. Els blaugrana han començat bé, però el Saragossa ha sabut fer rendible una de les poques ocasions que ha tingut i Adri Ortego ha fet l’empat. Els d’Andreu Plaza no han acusat el possible cop psicològic i Ferrao, en un excel·lent moment de forma, ha fet el 2 a 1. Els últims minuts de la primera part han servit perquè el Barça s’escapés en el marcador. Rivillos no ha fallat des dels 10 metres i després el jugador de Torrejón de Ardoz ha signat el 4 a 1. El Barça havia encarrilat el partit. I només començar la represa l’ha sentenciat. Esquerdinha ha fet pujar el cinquè dels blaugrana en el marcador i, tot seguit, ha estat Ferrao qui ha fet el sisè. El brasiler ha signat un triplet. El primer d’aquesta temporada del pivot. L’efectivitat del Barça ha continuat de cara a porteria i Esquerdinha ha fet un golàs traient les teranyines de l’escaire aragonesa. I Rivillos s’ha sumat a la festa i, després dels dos gols del final de la primera part, ha signat un triplet. Però qui ha agafat protagonisme en el tram final del partit ha estat Esquerdinha, que ha fet dos gols. El novè i el desè. Després dels hat-trick de Ferrao i Rivillos, Esquerdinha ha fet un pòquer. L’últim gol de la tarda l’ha fet Adolfo, que ha servit per tancar la golejada al Palau i per confirmar que el Barça se situa segon a la classificació.