El Barça ha començat dominant el partit i tenint ocasions, però ha falta l’efectivitat que va tenir en el tercer matx de la final. I aleshores ha estat el Movistar Inter qui s’ha avançat en el marcador. Ha estat Lolo amb un xut exterior. El Barça no s’ha arronsat i ha aconseguit empatar amb una certa rapidesa. Ferrao ha assistit Rafa López, perquè el tanca marqués l’1 a 1. El partit s’ha igualat, però els madrilenys han estat més encertats de cara a porteria i en una jugada d’estratègia Rvillos ha fet l’1 a 2 i amb aquest resultat s’ha arribat al descans. I a l’inici de la segona part i després d’una jugada individual Rafael ha fet el tercer del Movistar Inter. Aquest gol ha afectat psicològicament el Barça, que tot i això, ha intentat reduir diferències, però han estat els madrilenys, en una altra jugada d’estratègia, els qui han marcat. Aquest cop ha estat Ricardinho. El Barça s’ha col·locat amb porter jugador per intentar apropar-se en el marcador, però això ho ha aprofitat el Movistar Inter per sentenciar el quart partit de la final. Lolo ha marcat des del seu camp i després Pola ha marcat el sisè i definitiu. Aquest es jugarà el cinquè i definitiu partit de la final a la pista dels madrilenys.