El Barça no podia fallar davant el Vendrell si volia seguir la persecució al líder i els blaugrana han guanyat, tot i que han començat perdent. El pitxitxi dels penedesencs, Jordi Ferrer, ha fet el 0 a 1. És el seu setzè gol. L’alegria del Vendrell, però, només ha durat dos minuts. És el temps que ha trigat Alabart a fer l’empat. De fet, amb 1 a 1 s’ha arribat al descans. A la represa el Barça ha estat superior i no ha donat opció als del Baix Penedès. Pau Bargalló ha estat l’encarregat de finalitzar un contraatac i posar per davant els blaugrana per primer cop. A partir d’aquí, els d’Edu Castro han dominat a plaer. Lucas Ordóñez ha fet el tercer i sense temps per respirar Barroso feia el quart de penal, que sentenciava definitivament el partit. A l’últim minut de l’enfrontament, Pablo Álvarez ha fet el cinquè de la nit. El Barça suma tres punts i continua amb la persecució del líder.