Els blaugrana necessitaven superar el 2 a 2 de l'anada i han aconseguit passar a la Final Four per la porta gran en un partit molt exigent. Marc Gual ha avançat el Barça però el Liceo ha empatat amb un gol de Lamas. Els gairebé 4.000 espectadors avui al Palau han esperonat l'equip entrenat per Ricard Muñoz, que ha marxat al descans amb un 2 a 1 gràcies a una genialitat de Marc Torra. En la segona part, Mia Ordeig ha fet el 3 a 1, però l'equip gallec ha retallat distàncies amb un gol d'Ordoñez. Un 3 a 2 classificava el Barça però un gol gallec donava el pas al Liceo. La tensió ha encès les banquetes amb un penal que Marc Gual ha transformat i altra vegada, Marc Torra ha sentenciat el partit amb el 5è dels blaugrana. Pascual ha maquillat el marcador final a les acaballes per deixar-lo 5 a 3. Una victòria de prestigi per un Barça que ja és el favorit per guanyar la Lliga Europea. RICARD MUÑOZ, entrenador del FC Barcelona "Era un partit molt complicat de jugar avui perquè havíem de controlar no només l'aspecte més tàctic, jugàvem contra el campió d'Europa, sinó el tema emocional, crec que era bàsic. Crec que ho hem portat a terme de la millor manera i això ha estat el que ha fet treure el resultat que hem tret."

FC Barcelona (2+3): Fernández, Gual, Mia Ordeig, Panadero, Torra –cinc inicial–, Álvarez, Gabarra i Reinaldo.

HC Liceo (1+2): Malián, Pascual, J. Lamas, E. Lamas, Bargalló –cinc inicial–, Pérez, Ordóñez i Prada (ps).

Gols: 1-0, Gual, p., min 13; 1-1, J. Lamas, min 20; 2-1, Torra, FD, min 21; 3-1, Mia Ordeig, min 34; 3-2, Ordoñez, min 35; 4-2, Gual, p., min 39; 5-2, Torra, FD, min 41, 5-3, Pascual, min 49.