Després de la victòria davant el Maccabi a l’Eurolliga, el Barça visitava la pista del Gran Canària a l’ACB i ha marxat amb la cua entre cames. Els blaugrana han estat incapaços de mantenir la intensitat dels canaris, que en el primer quart ja han obert escletxa en el marcador. Els de Bartzokas han encaixat 29 punts. La defensa del Barça no ha trobat la manera d’aturar els atacs dels locals, que han tornat a guanyar el segon quart. El marcador a la mitja part era de 54 a 37. A la represa, els blaugrana han intentat reaccionar i ho han aconseguit de manera tímida. La diferència, però era tan gran que el Barça no ha inquietat el conjunt local. Amb el partit ja decidit en l’últim quart, els de Bartzokas han maquillat el resultat. De fet, han guanyat aquests últims 10 minuts per 20 a 24. La Lliga ACB és l’única competició que li queda al Barça aquesta temporada i haurà de millorar molt si vol acabar fent un bon paper en la competició domèstica.