El Barça no podrà revalidar el sextet. Els blaugrana han perdut la Supercopa d’Espanya davant l’Athletic Club de Bilbao, que ha tornat a aixecar un títol 31 anys després. Els blaugrana s’han quedat molt lluny de remuntar el 4 a 0 de l’anada. El partit ha començat amb ritme i Piqué a punt ha estat de fer el primer, però la rematada s’ha estavellat al pal. Amb el pas dels minuts els bascos s’han asserenat i al Barça li ha costat crear ocasions clares. Tot i així, abans del descans Messi ha aprofitat una assistència amb el pit de Luis Suárez per fer l’1 a 0, marcador amb què s’ha arribat a la mitja part. A la represa, els de Luis Enrique han tornat a sortir endollats, però l’expulsió de Piqué per una protesta ha complicat molt el títol. El Barça ho ha intentat a la desesperada, però un gol d’Aduritz en el 74 ha sentenciat el títol.