El partit ha començat igualat. El Barça ha intentat portar el pes del partit, però el Flensburg no ha cedit i els avantatges no han arribat mai per sobre dels dos gols. S'ha arribat al descans amb victòria alemanya per 17 a 18 i en la segona part els locals han començat millor amb un avantatge de tres gols. Els homes entrenats per Xavi Pascual han reaccionat i els blaugrana han jugat el seu millor handbol. Un parcial de 8 a 1 i les aturades de Saric han deixat estabornit el Flensburg i el Barça ha dominat fins a guanyar de sis gols. El partit semblava sentenciat, però els blaugrana s'han adormit i de mica en mica han perdut la diferència fins que en l'últim minut l'equip alemany ha empatat el partit a 32. Un partit que tenien a la butxaca ha anat cap a la pròrroga i malgrat guanyar de dos en la primera part, en la segona han tornat a badar i ha acabat amb un nou empat 36 a 36. Penals i decepció. Ni Saric ni Sterbik no han pogut aturar-ne cap i Karabatic ha fallat el llançament. Qui perdona ho acaba pagant.

FC Barcelona (17+15+4+4): Saric, Noddesbo (5), Víctor Tomàs (6), Gurbindo (0), Juanín García (5), Morros (1) i Karabatic (5) –set inicial–; Sterbik, Stranovsky (0), Ariño(0), Sarmiento (0), Entrerríos (5), Sorhaindo (2), Rutenka (4), Saubich (0) i Lazarov (6).

SG Flensburg-Handewitt (18+14+4+5): Andersson, Mogensen (6), Lasse Svan (2),Gottfridsson (2), Glandorf (8) i Eggert (6)–set inicial–; Rasmussen, Karlsson (0), Nenadic (2), Weinhold (8), Wanne (4), Heinl (0), Gustafsson (0), Bogunovic (0), Radivojevic (2) i Knudsen (1).

Parcials: 3-2 / 4-4 / 8-8 / 11-12 / 14-14 / 17-18 (descans) /20-22 / 25-22 / 27-24 / 31-25 / 32-28 / 32-32 / 35-33 / 36-36 /39-41 (final).