La Juve ha avisat des de ben aviat. Higuaín ha rematat tot sol a la sortida d’una falta al minut 2, però Ter Stegen ha aconseguit aturar la pilota en dos temps. El gran botxí dels barcelonins, però, ha estat Dybala. El davanter argentí ha obert la llauna al minut 7 amb una rosca que ha culminat una jugada personal de Cuadrado per la banda dreta. Amb l’1-0, el Barça ha volgut generar ocasions, però no ho ha aconseguit fins al minut 21, en què Iniesta ha rebut una passada de Messi a l’espai i s’ha plantat tot sol davant de Buffon, però el porter ha desviat el xut a córner. La rèplica torinesa ha estat immediata i Dybala ha tornat a fer mal al Barça amb xut creuat des de la frontal que s’ha colat al fons de la porteria blaugrana.

Amb el 2-0, el Barça ha pres el domini de la pilota, però ha estat la Juve qui ha marcat el ritme del partit: un joc lent, forçat per la muralla defensiva dels italians, que pràcticament no han deixat espais als de Luis Enrique. L’ocasió més clara ha estat un gol ben anul·lat a Luis Suárez per fora de joc. Abans del descans l’equip bianconero podria haver fet el tercer si Khedira hagués encertat en la rematada tot sol dins l’àrea de Ter Stegen.

A la represa, el Barça ha sortit a la recerca del gol ben aviat i, al minut 47, Messi ha finalitzat una jugada de Neymar amb un xut des de la frontal que ha marxat fregant el pal de la porteria local. Els italians no s’han fet enrere i han seguit cercant la sentència de l’eliminatòria. Al minut 55, Chiellini ha volat dins l’àrea visitant per colpejar la pilota amb el cap a la sortida d’un córner i fer el tercer, un gol que ha fet esclatar l’alegria al Juventus Stadium i que ha acabat d’enfonsar el Barça. Els de Luis Enrique han perdut el nord i només Luis Suárez, al 68, podria haver fet el gol de l’honor i l’esperança, amb  un xut creuat dins l’àrea que Buffon ha desviat a córner.

Al final, el Barça no ha sabut reaccionar i la Juve s’ha embutxacat el partit d’anada amb un resultat que deixa l’equip d’Allegri amb un peu a les semifinals de la Lliga de Campions.

Fitxa tècnica
Juventus: Buffon; Alves, Bonucci, Chiellini, Álex Sandro; Pjanic, Khedira, Cuadrado (Lemina, 73′), Dybala (Rincón, 81′), Mandzukic i Higuaín.
FC Barcelona: Ter Stegen; Piqué, Umtiti, Mathieu (André Gomes, 46′); Mascherano, Rakitic, Iniesta;  Sergi Roberto,Messi, Suárez i Neymar.
Gols: 1-0, Dybala (7′). 2-0, Dybala (22′). 3-0, Chiellini (55′).
Àrbitre: Szymon Marciniak (Polònia). TG: Als locals Dani Alves, Madzukic, Khedira i Lemina. Als visitants Iniesta, Suárez i Umtiti.