Als blaugrana els ha costat obrir la llauna, ja que s’han trobat un Vendrell ben situat sobre la pista. Però al minut 13, Sergi Panadero ha fet el primer. Cinc minuts més tard ha estat Raül Marín qui ha marcat. Al minut 20, Xavi Barroso ha encarrilat el matx. A la segona part, els de Ricard Muñoz n’han fet dos més. Primer, Pablo Álvarez, i tot seguit un altre de Raül Marín. El gol del Vendrell ha estat d’Eloi Mitjans des del punt de penal.

FC Barcelona: Sergi Fernández, Gual, Pascual, Álvarez i Reinaldo -cinc inicial-, Marín,Torra, Panadero i Barroso.

CE Vendrell: Fernández, Creus, Lluís Ferrer, Jordi Ferrer i Mitjans -cinc inicial-, Martínez, Cid i Juncosa.

Gols: 1-0, Panadero (min13); 2-0, Marín (min18); 3-0, Barroso (min 20); 4-0, Álvarez (min 32); 5-0, Marín (min 35); 5-1, Mitjans, pen. (min 38)