El Barça necessitava la victòria europera per no complicar-se la vida en la primera fase de la Lliga Europea i l'han aconseguit després de treballar de valent. Els blaugrana han obert el marcador amb un gran gol de Reinaldo però abans del descans Mauro Fernandez ha empatat de rebot. El Candelária es defensava bé i en la segona part els homes entrenats per Gaby Cairo van assatjar la porteria rival. Torra i Pablo Alvarez van tornar a avançar el Barça però els de les Açores van tornar a empatar amb gols de Resende i Montivero. Quan faltaven 6 minuts pel final el Barça va sentenciar al Palau. Novament, Reinaldo i Torra van foradar la porteria dels portuguesos en un partít rocós però ben resolt pels blaugrana que sumen un triomf vital. GABY CAIRO, entrenador del FC Barcelona "Molt content, molt content perquè era fonamental la victòria, era fonamental guanyar a aquesta gent que no ho haviem fet mai, i sobretot en primer lloc per deixar-los fora de la lluita amb ells i en segon lloc perquè estem molt a prop dels quarts de final."

FC Barcelona: Sergi Fernández, Miras, Gual, Pablo i Reinaldo, cinc inicial,  Panadero, Ordeig i Torra.

Candelária: Joao Ferreira, Tiago Resende,Tiago Rafael, Martin Montivero i Gonçalo Suissas, cinc inicial, Pedro, Danyas, Mauro Fernandez, Pereira i Jorge.

Gols: 1-0 Reinaldo (min 12), 1-1 Mauro Fernández (min 24), 2-1 Torra (min 30), 3-1 Pablo Álvarez (min 32), 3-2 Resende (min 39), 3-3 Montivero (min 41), 4-3 Reinaldo (min 44), 5-3 Torra (min 48).