RICARD MUÑOZ, entrenador del FC Barcelona "Content pel partit sobretot content per l'aspecte més defensiu, encaixant un altre partit consecutiu amb zero gols. Jo crec que hem anat de menys a més, jo crec que un partit que un cop hem agafat una renda de tres gols sobretot a la segona part jo crec que sí que hem sigut, hem estat més dinàmics més còmodes, hem tingut més opcions, el partit s'ha hagut d'obrir i crec que a partir d'aquí hem tingut més clarividència per poder buscar les situacions."

El Barça no va donar cap opció al Tordera i els va passar per sobre. La primer part va acabar amb un 3 a 0 gràcies als gols de Marc Gual, Matías Pascual i Pablito Álvarez. A la represa va arribar el festival blaugrana, que en només dos minuts va sentenciar el partit amb tres gols més. Dos del mateix Álvarez, ahir molt inspirat i un de Raúl Marín. El Tordera no va saber reaccionar al vendaval dels de Ricard Muñoz, que fins i tot va donar minuts al jove Sergi Llorca i aquest li va correspondre amb el 7 a 0. Marc Torra i Raúl Marín van tancar la golejada.

FC Barcelona: Sergi Fernández, Gual, Pascual, Barroso, Marín –cinc inicial-, Panadero, Pablo Álvarez, Torra i Llorca.

CP Tordera: López, Aldrich, García, Sais, Martos –cinc inicial-, Grima, Hernández, Cuenca i Pla.

Gols: 1-0 Gual (min 7), 2-0 Pascual (min 13), 3-0 Pablo Álvarez, 4-0 Pablo Álvarez (min 32), 5-0 Raúl Marín (min 33), 6-0 Pablo Álvarez (min 34), 7-0 Llorca (min 39), 8-0 Torra (min 43), 9-0 Marín (min 47).