La temporada 2018-2019 ja ha començat per al Barça d’hoquei patins. Els blaugrana van disputar ahir el tercer partit oficial. Va ser a la Lliga catalana contra el Calafell. Els d’Edu Castro es van imposar per un clar 7 a 1. A la mitjà part, els blaugrana ja guanyaven per 2 gols a 0. Després del descans, el Barça va continuar atacant i fent gols.  Una bona mostra d’aquest fet és que els blaugrana van aconseguir tres dianes en els últims dos minuts de partit. El rival a les semifinals sortirà del partit que disputin el Girona contra el Voltregà.

La fitxa del partit

FC Barcelona Lassa: Aitor Egurrola, Marc Gual (1), Matías Pascual, Pablo Álvarez (2), Pau Bargalló, Sergi Panadero (1), Ignacio Alabart, Joao Rodrígues (1), Nil Roca (1) i Sergi Fernández (ps)

CP Calafell: Martí Serra, Oriol Palau, Sergi Romeu, Sergi Torné, Roger Martí, Àngel Rodríguez, Joan Vázquez, Gerard Pujol (1) i Xavier Andreu (ps)

Gols: 1-0 Pablo Álvarez (min 2); 2-0 Sergi Panadero (min 13); 3-0 Pablo Álvarez (min 38); 4-0 Nil Roca (min 39); 4-1 Gerard Pujol (min 48); 5-1 Marc Gual (min 49); 6-1 Joao Rodrígues (min 49); 7-1 Ignasi Alabart (min 50)

Àrbitres: Josep Leon i Daniel Picó