Partit atractiu per a l’espectador que va començar amb domini blaugrana. El Lleida, tot i no trobar-se còmode a l’inici, va jugar sense complexes davant el conjunt d’Edu Castro.

Però una bona combinació entre Pau Bargalló i Pablo Álvarez, la va culminar l’argentí amb una excel•lent definició. Era l’un a zero al minut 5.

Poques ocasions clares a la primera meitat encara que el Barça podria haver ampliat el marcador. A mesura que passaven els minuts els de la terra ferma guanyaven terreny i possessió de la pilota.

Sergi Fernández va protagonitzar algunes aturades de mèrit que van evitar ensurts però no va poder fer res davant el gol que va transformar Roberto Di Benedetto al llindar del descans amb un xut incontestable.

Amb l’empat es va anar a la segona part, que va obrir amb un gol blaugrana en la primera jugada de la represa.
Pau Bargalló en va ser l’autor.

A partir d’aquell moment el partit es va tornar més boig amb un intercanvi d’ocasions per les dues bandes i de fet Sergi Fernández va exercir novament de salvador de l’equip perquè el Lleida arribava amb molt de perill a la porteria contrària.

El Barça ho seguia intentant, Marc Gual va tenir dues ocasions clares però va fallar en l’últim moviment per encarar porteria.
No va ser fins els dos darrers minut que el Barça va poder sentenciar, amb el segon gol de Pablo Álvarez, després d’una gran assistència de Matías Pascual.

A manca de pocs segons pel final, Álvarez va signar el hat-trick deixant el 4-1 definitiu a l’acabament del matx.
Amb aquest triomf el Barça Lassa suma 34 punts i es col•loca provisionalment líder a l’espera del partit Liceo-Vic d’aquest diumenge.