En el minut 11 de partit el rival es va avançar en el marcador. Passada de Baliu i des de dins l’àrea Dani López va batre Egurrola. La reacció blaugrana va arribar després de la pausa del temps mort. Al minut 17 un contraatac de Marc Gual va culminar amb el gol de Lucas Ordoñez, que va igualar el marcador. Abans del descans, la remuntada, un nou gol de qui mai falla, Pablo Álvarez, que va superar per baix a Deitg.

FC Barcelona Lassa: Egurrola, Barroso, Pascual, Panadero, Costa –cinc inicial- Gual, Lucas Ordoñez, Lamas, Pablo Álvarez i Sergi Fernández.

Igualada HC: Deitg, Molas, Baliu, Galbas, Pla –cinc inicial- Vives, Muntané, Garreta i López

Gols: 0-1 Dani López, min 11; 1-1 Lucas Ordoñez, min 17; 2-1 Pablo Álvarez, min 23.