El Barça d’handbol no ha tingut pietat del Cuenca en el primer partit que han jugat al Palau Blaugrana de la lliga Asobal.

Després de set partits jugats a domicili, els homes de Xavi Pascual han sortit a la pista motivats al màxim i de seguida n’han obtingut els rèdits. Han mantingut un altíssim ritme de joc i sobretot han estat molt concentrats en defensa. El Cuenca, que estava mostrant un bon joc en aquest inici de temporada, no ha pogut fer res per frenar la qualitat dels jugadors blaugrana, que del primer a l’últim han completat un molt bon partit.

Destacada ha estat l’aportació d’Aleix Gómez com a màxim golejador blaugrana, amb 9 encerts, i també molt important el rendiment de les noves incorporacions d’aquesta temporada que ja van assumint els automatismes de l’equip, començant pel porter Möller, excel·lent en les aturades, i acabant pels jugadors Ludovic Fàbregas, Mortensen o Thiagus Petrus, que s’estrenaven tots davant l’afició del Palau.

A la segona part el Barça ha baixat el ritme de joc però no l’efectivitat. Han estat constants els atacs i al final els blaugrana ha pogut acabar els 60 minuts amb un altre marcador de rècord, 43 a 22, més de 20 gols de diferència.

Un resultat que dóna molta moral al conjunt barceloní després de l’última derrota en Champions, davant el Rhein-Neckar Löwen alemany per només un gol de diferència.

Els blaugrana afronten una setmana intensa, amb tres partits en set dies. Després del Cuenca, visiten la pista del Valladolid el proper dimecres en la tercera jornada de la lliga Asobal i el cap de setmana que ve reben al Palau el Veszprém hongarès, un dels ferms candidats a la final four europea.