Partit plàcid del Barça contra el cuer de la categoria. Els de Xavi Pascual han arrencat amb un parcial de 3-0 i el Cangas ha aconseguit retallar distàncies fins al 3-2. Un resultat que ha canviat totalment a partir del minut 4. Els locals han premut l’accelerador i s’han fet els dominadors absoluts d’un partit en què el gran al·licient era el debut d’Antonio Garcia. El llagosterenc ha saltat a la pista al minut 14 i ha demostrat la seva ràpida adaptació a l’estil de joc blaugrana amb quatre gols. Al descans, el marcador encara era curt: 15-10 per uns barcelonins que no han tingut pietat de l’equip gallec en la segona meitat. Les errades dels visitants sumades a l’efectivitat del Barça en els llançaments ha obert una escletxa irreparable en el marcador. Al final, triomf per 37-19 del Barça Lassa, que continua intractable a la Lliga Asobal.