Els jugadors del Barça d'handbol no tenen rival a la Lliga i aquest migdia han passat per sobre del Puente Genil. L'equip cordovès no ha pogut frenar l'allau ofensiva blaugrana i, al descans, el marcador ja reflectia un 20 a 9. A la represa no ha variat el guió i el Barça continua líder empatat a punts amb el Granollers, que també ho ha guanyat tot.

Els de Xavi Pascual sembla que no tenen rival a la Lliga, i aquest migdia han passat per sobre del Puente Genil. L’equip cordovès no ha pogut frenar l’allau ofensiva blaugrana, i al descans el marcador ja reflectia un 20 a 9. A la represa no ha variat el guió i el Barça continua líder empatat a punts amb el Granollers, que també ho ha guanyat tot.

FC Barcelona: Saric (), Sorhaindo (1), Viran Morros (0), Ariño (3), Gurbindo (3), Karabatic (7), Saubich (2) –set inicial-; Sterbik, Noddesbo (3), Juanín (6), Sarmiento (1), Balaguer (3), Lazarov (6),Rutenka (4).

Ángel Ximenez Puente Genil: Chirosa, Olea (0), Sánchez (1), Morales (0), Moya (2), Cuenca (4), Demovic (3) –set inicial-; Arguillas, Soto (0), Muñoz (4), De la Sierra (4), Baena (1), Fuentes (3), Porras (1).

Parcials: 2-1, 5-2, 7-5, 12-6, 17-7, 20-9 -descans- 25-10, 28-10, 32-13, 32-18, 35,20 i 39-23.