El Barça va guanyar el Madrid per 72 a 65 en un partit emocionant, que va tenir dues part ben diferenciades i alternatives en el marcador. El Barça va començar molt fort. Els blaugrana estaven molt encertats en atac i en defensa van ofegar el Madrid. Això va provocar que els de Xavi Pascual arribessin a tenir un avantatge de 25 punts i semblava que el partit estava solucionat. Però els blancs van reaccionar i la tendència va canviar. Tant que fins i tot el Madrid va aconseguir capgirar el marcador i col·locar-se sis punts per sobre en l'útlim quart. Aleshores va aparèixer Satoransky per donar aire i punts al Barça, que va acabar imposant-se en un útims minuts molt emocionants.