El Barça Alusport ha estat molt superior al Puertollano, això sí, no ha estat fins a la segona part que els de Carmona s'han imposat. La tàctica del Puertollano de jugar amb porter jugador ha començat ben d'hora i han posat en perill la porteria de Paco Sedano. La primera part ha estat sense gols. Era des del 17 de juny de l'any passat, en el play-off pel títol, que el Barça no acabava una primera part sense marcar cap gol al Palau Blaugrana. A la represa, tot ha canviat, el Barça ha començat a marcar gols. Havien passat dos minuts quan Lin ha obert la llauna. Dos minuts més tard ha estat Saad qui ha portat la tranquil·litat a l'equip. I el tercer, de nou Saad, al 26. Jugada d'estratègia amb Fernandao, que ha acabat a la xarxa. Al minut 28, Igor ha fet el quart i el definitiu 5 a 0 ha estat obra de Lozano de doble penal.

5 – FC Barcelona Alusport: Paco Sedano, Saad, Lin, Gabriel, Fernandão –cinc inicial-; Lozano, Torras, Wilde, Igor, Eric Martel i Marc Tolrà.

0 – Puertollano FS: Borja, Contreras, Robert, Alvarito, Chino –cinc inicial-; Colorado, Nano, Villoria i Frois.

Gols: 1-0 Lin, min 22; 2-0 Saad, min 24; 3-0 Saad, min 26; 4-0 Igor, min 28; 5-0 Lozano, min 39.