El partit va començar bé per al Barça, que aviat va aconseguir un avantatge còmode, gràcies a una bona defensa, per acabar el primer quart amb un parcial de 18 a 11. Els blancs però, van despertar i van remuntar per acabar la primera part amb sis punts per sobre els blaugrana. Després del descans, el Barça Regal va tornar a reaccionar. L'encert de Tomic i Huertas i la gran defensa van deixar l'equip blanc amb només nou punts en el tercer quart i en l'inici de l'últim, els homes entrenats per Xavi Pascual van veure la victòria a prop amb nou punts per sobre, quan faltaven set minuts per acabar el partit. Llavors va ser quan les forçes van fallar. La defensa va fer aigües i el Madrid va passar per sobre d'un Barça minvat per les lesions i sense idees. Les pilotes perdudes i el rebots van sentenciar el Barça per acabar perdent 67 a 74.

Barça Regal (18+15+18+16): Huertas (19), Navarro (9), Ingles (5), Lorbek (6) i Tomic (18) -cinc inicial- Sada, Abrines, Jasikevicius (6), Todorovic (2), Rabaseda, Jawai i Wallace (2).

Reial Madrid (11+28+9+26):Llull (13), Rudy Fernández (8), Suárez (6), Mirotic (6) i Begic (4) -cinc inicial- Draper, Reyes (17), Sergio Rodríguez (12), Carroll (2) i Slaughter (6).