Tot i les baixes d’Ari Santos, Torras i Aicardo el Barça Aluspot va fer tot un recital a Múrcia. Després d’un inici tranquil, els blaugrana van posar la directa i Saad i Martel van marcar els primers dos gols. Abans del descans, però, els locals van reduir distàncies gràcies a Miguelín. En la segona part, els homes entrenats per Marc Carmona van demostrar perquè són els líders de la lliga. Un Lozano imparable, primer, i Lin, després, deixaven l’1 a 4 en el marcador. ElPozo va intentar reaccionar amb un gol de Paulinho, però altra vegada Lozano, i la cirereta del pastís de Fernandao van deixat mut el pavelló murcià. 2 a 6 davant el segon classificat de la Lliga. Un cop de moral per deixar els blaugrana pràcticament campions de la fase regular.

2 – ElPozo Murcia: Rafa, Kike, Miguelín, Gréllo, Álex -cinc inicial- Bebe, Adri, Paulinho, José Ruiz, Juanpi.

6 – Barça Alusport: Sedano, Gabriel, Sergio Lozano, Igor, Wilde -cinc inicial- Fernandao, Marc Tolrà, Lin, Saad, Eric Martel.

Gols: 0-1, Saad (min. 13); 0-2, Martel (min.16); 1-2, Miguelín (min. 19); 1-3, Lozano (min. 24); 1-4, Lin (min. 25); 2-4, Paulinho (min.29); 2-5, Lozano (min. 31); 2-6, Fernandao (min. 33).