En la primera part els homes entrenats per Marc Carmona van controlar el joc i van anar al descans amb dos gols de Bateria. En la segona part, els de Pamplona van insistir. Tolrà va retallar distàncies, Lozano va fer l’1 a 3 i Jesulito va tornr a acostar el Navarra. Un 2 a 3 que donava esperances als locals. Quan faltaven sis minuts per al final, Bateria va signar un hat-trick i amb el Navarra amb porter jugador, Saad va fer dos gols més per sentenciar el partit.

Magna Navarra: Asier, Eseverri, Jesulito, Martil, Carlitos (cinc inicial), Arévalo, Tolrà, Javi Saldise, Ibarra, Dani Saldise.

FC Barcelona: Cristian, Gabriel, Lozano, Bateria, Wilde (cinc inicial), Saad, Usín, Aicardo, Dyego, Ari Santos, Lin.

Gols: 0-1, Bateria (min 3); 0-2, Bateria (min 12); 1-2, Tolrà (min 27); 1-3, Lozano (min 29); 2-3, Jesulito (min 30); 2-4, Bateria (min 34); 2-5, Saad (min 37); 2-6, Saad (min 39).