Rebuda espectacular del Palau als jugadors amb pancarta inclosa. Això va esperonar el conjunt blaugrana, que va fer un inici de partit elèctric. En dos minuts de joc ja guanyaven per 3 a 0 amb gols de Lozano, Ferrao i Aicardo. Sergio Lozano es va fer una lesió al quàdriceps i ja no va jugar més. Ricadinho hauria pogut marcar però el xut va anar a la base del pal i Paco Sedano també va ser clau per no encaixar cap gol. L’entrenador d’Inter, Jesus Velasco, va fer jugar porter jugador per intentar retallar distància en el marcador però no li va sortir bé i Adolfo va fer el quart en una recuperació al minut 14. Joao Batista va fer el cinquè un minut més tard. Amb el 5 a 0 es va arribar al descans. A la segona part, tots dos conjunts va repartir cops però no acabaven en gol. Finalment, al minut 36 Lolo, d’un xut potent, va fer el gol del Movistar Inter. El darrer gol del partit va ser d’esperó de Ferrao. Ara els jugadors d’Andreu Plaza tindran demà a partir de les vuit al Palau una primera oportunitat per aixecar el títol de campió.