El Palau Blaugrana ha deixat de ser un fortí en la Lliga ACB amb la primera derrota a casa, i això que el partit ha començat molt bé per al Barça, amb un Navarro endollat i un parcial demolidor d’11 a 2. Els malaguenys han reaccionat, però els homes entrenats per Xavi Pascual han aconseguit mantenir distàncies de 3 punts en el primer quart. El segon quart ha estat un desastre per als blaugrana. L’Unicaja ha capgirat el marcador gràcies als triples i han aconseguit un avantatge de fins a 11 punts. Després del descans el Barça ha reaccionat i fins i tot ha aconseguit empatar el partit, però ni els 20 punts de Navarro ni els 16 de Tomic no han estat suficients. Malgrat tenir opcions fins als últims minuts, els homes entrenats pel català Joan Plaza s’han endut la victòria del Palau per 67 a 74.

FC Barcelona: Huertas (2), Navarro (20), Papanikolaou (10), Nachbar (8) i Tomic (16) -cinc inicial-; Pullen (0), Sada (0), Abrines (2),Todorovic (0), Lorbek (0), Lampe (7) i Dorsey (2)

Unicaja: Granger (8), Vidal (4), Suárez (3), Sabonis (3) i Vázquez (10), -cinc inicial-; Calloway (9), Urtasun (6), Stimac (10), Kuzminskas (9), Hettsheimeir (0) i Caner-Medley (12)

Parcials: 20-17, 17-26, 18-20, 11-12