La final de la Lliga Catalana aterrava a Reus amb un Barça recuperat amb Pesic a la banqueta i un MoraBanc Andorra de play-off de la Lliga ACB. Equips en forma per donar espectacle i un d’ells molt superior. Avui els blaugrana han mostrat un gran encert per endur-se un partit que ben aviat ha estat favorable amb un parcial de 36 a 13 i un Adam Hanga i Navarro molt encertats. A partir d’aquí, els homes entrenats per Svetislav Pesic s’han dedicat a mantenir l’avantatge i esperar la reacció del rival que ha arribat després del descans. Els andorrans han reduït l’avantatge substancialment, però, a l’últim quart, el Barça ha tornat a agafar el timó i amb un parcial de 15 a 3 ha sentenciat el partit amb el 89 a 70 definitiu. 9 a Lliga Catalana consecutiva blaugrana i segon títol de la temporada després de la Copa del Rei. Una motivació més per encarar el play-off de la Lliga ACB amb tot l’optimisme del món.

Fitxa del partit

Barça Lassa 89 (27 + 23 + 17 + 23): Heurtel (8), Koponen (7), Hanga (13), Moerman (9), Tomic (13) –cinc inicial- Ribas (4), Pressey (3), Jackson (10), Navarro (15), Vezenkov (-), Oriola (5) i Claver (2).

MoraBanc Andorra 70 (13 + 22 + 18 + 17): Jankovic (4), Albicy (5), Jelinek (11), Shurna (19) i Diagne (9) –cinc inicial- Jaime Fernández (9), Iverson (6), Blazic (-), Stevic (-), Colom (4), Walker (3) i Sané (-).

Parcials: 27-13, 50-35, 67-53, 89-70.