El partit ràpidament es va posar de cara per al Barça. En el minut 2 Pau Bargalló va inaugurar el marcador. El jugador blaugrana va ser el protagonista d’aquests primers minuts, ja que en el 8 va fer el segon dels barcelonistes. El 0 a 2 encarrilava el matx per als de Ricard Muñoz. El Bassano, però, no va abaixar el cap i al quart d’hora de joc va escurçar diferències mitjançant Diogo Neves. El Barça era superior i abans dels descans Pablo Álvarez va signar el tercer dels blaugrana. Amb l’1 a 3 es va arribar a la mitja part. A la represa l’equip de Ricard Muñoz es va dedicar a controlar el partit, però el gol que podia sentenciar el matx no va arribar. Van ser els italians quan faltaven tres minuts per al final que van marcar el segon. A partir d’aquí el Bassano va buscar l’empat, però no va arribar. El Barça, amb la victòria, es classifica per als quarts de final i en l’última jornada en té prou amb un empat al Palau amb el Merinhac francès per assegurar-se la primera plaça de grup.