El Barça ha sortit més intens que ElPozo Múrcia i ha dominat la primera part. Els blaugrana han generat diverses ocasions de perill, però de vegades el porter Fede, que ha fet un partidàs, i en d’altres la falta d’encert, ha castigat els d’Andreu Plaza. De fet, la nul·la efectivitat en la rematada ha fet que s’arribés al descans amb empat a 0.

A la represa, el Barça ha seguit buscant el gol, però han estat els murcians, en una de les poques arribades que han tingut, els qui han marcat. Pito només ha hagut d’empènyer la pilota per fer l’1 a 0. El gol ha fet mal als blaugrana i quan faltaven sis minuts per al final ha tornat a ser Pito, que ha fet el segon d’ElPozo. El Barça ha arriscat amb el porter jugador i la jugada els ha sortit bé, ja que Joselito ha fet el 2 a 1. Però les esperances de, com a mínim, empatar s’han esvaït quan Ferrao ha estat expulsat per doble targeta groga. Amb inferioritat numèrica els d’Andreu Plaza han encaixat el tercer i definitiu dels murcians, obra d’Álex.