El Barça no ha pogut resistir la temptació i només acabar el partit ha celebrat sobre la mateixa pista del Lleida el títol de l’Ok Lliga. És el cinquè de consecutiu dels blaugrana, que ja en sumen 29 en total. Després la festa, com mana la tradició, s’ha traslladat al vestidor. I un cop aquí cap a la dutxa. Una bona remullada d’aigua per celebrar el tercer títol de la temporada, després de la Copa del Rei i la Supercopa d’Espanya.

La Lliga el Barça l’ha guanyada després d’imposar-se a la pista del Lleida per 2 a 4. Lucas Ordóñez ha estat l’encarregat d’obrir el marcador. La resta de gols han arribat a la segona part. Marc Gual ha fet els segon i Matías Pascual el tercer dels blaugrana. El partit i el títol semblaven més que encarrilats, però aleshores ha arribat la reacció dels de la Terra Ferma, que han ajustat el marcador fins a un 2 a 3 perillós amb gols d’Andreu i Creus. Quan faltaven 2 minuts per al final Pau Bargalló ha fet el quart i definitiu del Barça. Després ha arribat la celebració.