El Barça s’ha proclamat campió de la Copa del Rei, després d’imposar-se al Madrid per 90 a 92. El control en el rebot i la intensitat defensiva en el segon i tercer quarts han estat clau en la victòria. En els últims segons els de Pesic han patit força, però al final han pogut aixecar la Copa.

Juan Carlos Navarro ha pogut aixecar la Copa del Rei. El Barça ha donat la sorpresa i s’ha proclamat campió d’una competició que fa 10 dies eren molt pocs els qui s’imaginaven que els blaugrana podien guanyar. El canvi de mentalitat que ha provocat Svetislav Pesic a l’equip ha estat radical.

El Madrid ha començat manant en el marcador, però la defensa ha fet que els blaugrana capgiressin el partit a mitjans del segon quart. En el tercer la intensitat defensiva dels blaugrana ha seguit ofegant els atacs blancs i així l’avantatge del Barça ha arribat fins als 17 punts. A més, el control en el rebot, 39 a 21, també ha estat decisiu en la victòria.

Tot i així, el Madrid, a còpia de triples, ha retallat les diferències i fins i tot ha tingut un últim llançament triple per guanyar el partit, però no ha entrat.

El blaugrana Thomas Heurtel ha estat escollit el jugador més valuós d’aquesta Copa del Rei.