Primera part igualadísssima entre el Barça i el Naturhouse La Rioja. Els blaugrana han anat gairebé sempre al davant en el marcador, però la diferència mai no ha estat més gran de dos gols. N’Guessan i Valero Rivera han estat els més encertats de cara a porteria amb quatre i tres gols respectivament. Però les aturades del porter del Naturhouse, Aguinagalde, han impedit que el Barça obrís forat en el marcador. En el cantó dels de La Rioja, aquest gol de Javi García ha fet que s’arribés a la mitja part amb empat a 14 en el marcador. Al vestidor el tècnic, Xavi Pascual, ha hagut d’estirar les orelles als seus jugadors, ja que el parcial de sortida del Barça ha estat de 4 a 0. Ha tingut un paper molt important en aquest parcial el porter Ristovski, que ha fet tot un recital d’aturades. A partir d’aquí els blaugrana han anat mantenint aquest avantatge fins al final. El Naturhouse ha intentat retallar diferències, però no ho ha aconseguit. En els últims minuts i amb els de La Rioja jugant a la desesperada, el Barça ha aconseguit la màxima diferència del partit, cinc gols, 29 a 34. Kiril Lazarov, que ha jugat l’últim partit vestint la samarreta del Barça, ha estat l’encarregat d’aixecar la Copa. És el quart títol consecutiu de Copa que guanyen els blaugrana, que es converteixen en el primer equip que ho aconsegueix. Aquest és el 21è títol de Copa del Rei de la secció.