JOSEP GUARDIOLA, entrenador del FC Barcelona 'És capaç de fer jugar de moltes, moltes maneres possibles, inclús alguna que no ens podem imaginar és capaç de fer-ho i hem de ser el suficientment equip per poder-nos adaptar a tot per poder dominar el partit. És un equip que també es queden despenjats quan tu ataques i a la contra et maten." DANI ALVES, jugador del FC Barcelona ''Se ha demostrado en esta competición cuando marcas fuera tienes mucha posibilidades de pasar a la seguiente fase, no? y yo pienso que con esta intención que vinimos acá, no? de intentar marcar algún gol y si es posible ganar el partido, no?" JOSÉ MOURINHO, entrenador de l'Inter de Milà "La final és a Madrid. La final no serà Inter-Barcelona. Serà Inter o Barcelona".

L’equip va fer un últim entrenament ahir a la tarda, que va servir per estirar les cames després del viatge en autocar. Ibrahimovic, tot i que només ha jugat 10 minuts en les últimes tres setmanes, sembla que serà titular i que Messi jugarà amb llibertat per darrere seu. Els blaugrana saben que marcar algun gol avui pot ser clau i com sempre sortiran a guanyar. Guardiola preveu un partit difícil, carregat de tensió i cataloga Mourinho com a millor entrenador del món.

Mourinho amaga les cartes

José Mourinho, no ha donat cap pista sobre l’11 titular, però s’especula que el lateral dret, Maicon, podria jugar com a extrem. El que és segur, és que organitzarà una teranyina defensiva al mig del camp per obstaculitzar el joc de creació del Barcelona. Mourinho va dir que estan millor ara que quan es van enfrontar al setembre, que l’eliminatòria és al 50%, i que el partit d’avui no és una final anticipada.