L’Espanyol B ha fet el passadís d’honor al Barça B com a campió del grup tercer de la Segona Divisió B. Després els blanc-i-blaus, que es jugaven la vida pel que fa a la salvació, han fet una primera part acceptable. Els de David Gallego han dominat i han generat diverses ocasions de gol, però com gairebé sempre aquesta temporada, els ha faltat encert als metres finals. A la represa, la dinàmica ha canviat i ha estat el Barça B qui s’ha fet amb el control del partit. Els nervis han jugat una mala passada a l’Espanyol B i ho han acabat pagant molt car. Quan faltaven 12 minuts per al final ha arribat la jugada clau. Penal sobre Cardona. L’encarregat de transformar-lo ha estat Gumbau, que ha fet pujar el 0 a 1 en el marcador. A partir d’aquí, el derbi s’ha escalfat i això ha fet que l’Espanyol B acabés amb Lluís i Manchón expulsats. Els blaugrana han aprofitat la superioritat numèrica per sentenciar el partit amb el segon gol de Carles Aleñà, ja en temps de descompte.