El Barça B ha hagut de treballar de valent per començar l'any amb victòria. L'Atlètic Saguntí ha plantat cara i ha resistit fins al tram final del partit. Els valencians s'han avançat just abans del descans. Rafa Gimeno ha fet l'1 a 0. A la represa el filial blaugrana ha buscat el gol amb insistència, però ha costat d'arribar. Quan faltaven 11 minuts per al final Perea ha aconseguit l'empat. Aleshores els locals s'han fos i el Barça B ha acabat guanyant amb una certa comoditat. Dani Romera ha signat el segon dels blaugrana i ja en temps de descompte ha estat Alfaro qui ha marcat el tercer. Amb aquesta victòria els de Gerard López es mantenen líders amb dos punts d'avantatge respecte a l'Alcoià.