El Barça B ha sortit ben posicionat sobre el camp. Primer s’ha dedicat a controlar l’empenta inicial del Badalona i quan ha pogut ha sortit en ràpids contraatacs. De fet, així han arribat les primeres clares ocasions dels blaugrana. El gol, però s’ha fet esperar. Era el minut 37 quan l’àrbitre ha assenyalat un penal dubtós sobre Dani Romera. L’especialista del filial, Gerard Gumbau, ha estat l’encarregat de transformar-lo i fer pujar el 0 a 1 en el marcador. A la represa, el partit ha quedat ràpidament sentenciat. Al quart d’hora, mala cessió de Maestre que aprofita el golejador del Barça B, Dani Romera, per fer el segon. A partir d’aquí el filial s’ha dedicat a controlar el partit i al contraatac hauria pogut marcar algun gol més. La victòria fa que l’equip de Gerard López ampliï la distància respecte al segon classificat, l’Alcoià. Ara la diferència és de set punts.