Més de 2.000 aficionats han pogut veure en directe la primera ensopegada del Barça B al Miniestadi. Els blaugrana han tingut més el control de la pilota en els primers minuts, però no han generat gaire perill. L'ocasió més clara la rematada al pal de Garcia, després d'una jugada d'estratègia. A la segona part, ha estat el Cornellà qui ha generat més ocasions. Primer ha estat amb xuts llunyans, però sense gaire perill. Després ho ha intentat de falta, però Suárez amb una bona estirada ha evitat el gol visitant. I el porter del Barça encara ha hagut de fer una altra aturada de mèrit amb una rematada des de dins l'àrea. I quan tothom es pensava que el marcador acabaria 0 a 0 ha arribat la jugada clau. Penal per mans de Martínez. Enric ha estat l'encarregat de transformar-lo i fer pujar el 0 a 1 al marcador, que ha acabat sent el resultat definitiu.