Després de perdre davant el Cornellà al Miniestadi, el Barça B ha encadenat la segona derrota consecutiva al camp del Gavà. Els blaugrana han perdut per 1 gol a 0. A la primera part el filial ha tingut el domini de la pilota i un parell de bones ocasions, però no ha pogut marcar. Quan faltaven cinc minuts pel descans Mario ha estat expulsat. Tot i jugar tota la segona part amb superioritat numèrica el Barça B no ha pogut marcar. De fet, ha estat el Gavà qui ho ha aconseguit. Boris Garrós de falta directa ha fet l'únic gol del partit. I ja en temps de descompte la jugada polèmica del patit. Abeledo ha rematat al travesser i els blaugrana han reclamat que la pilota havia botat dins la porteria. L'àrbitre no ho ha considerat així i, per tant, el partit ha acabat 1 a 0.