S'enfrontaven al Miniestadi el primer classificat, el Barça B, i el segon, l'Alcoià, i estava en joc el lideratge. El respecte mutu ha dominat la primera part. Poques ocasions de gol. Un xut d'Alfaro, que atura el porter, i una rematada dels visitants que ha sortit fregant l'escaire de Suárez. A la segona part, el partit s'ha animat. L'Alcoià ha sortit més intens i ràpidament ha creat perill. I quan es portaven minuts de la represa ha arribat el 0 a 1. Jugada d'estratègia que acaba gairebé sobre la mateixa linía de gol David Torres. Amb el marcador a favor els visitants al contraatac han disposat de diverses ocasions per fer el segon, però no han estat encertats en la rematada final. El Barça B, en canvi, no trobava la manera de superar l'ordenada defensa de l'Alcoià, però quan faltaven dos minuts per al final del partit falta perillosa a la frontal de l'àrea i Gerard Gumbau amb un excel·lent llançament de falta ha fet l'empat a un. Amb aquest resultat el filial blaugrana es manté com a líder amb dos punts més que l'Alcoià.