El Barça B ha dominat els primers minuts. El Racing de Santander esperava al darrere una errada dels blaugrana i aquesta ha arribat al quart d’hora. Després d’un contraatac, Aquino ha rematat al pal i el refús l’ha aprofitat Abdón Prats per fer l’1 a 0. Els de Gerard López han reaccionat bé al gol en contra i han buscat amb insistència l’empat. Aquest ha arribat en el minut 40. Després d’un córner Fali ha assistit Marc Cardona i el davanter no ha fallat. I només tres minuts més tard el Barça B ha capgirat el marcador. La centrada xut de Gerard Gumbau l’ha tocat Marc Cardona i la pilota ha acabat al fons de la xarxa. Magnífic tram final de la primera part dels blaugrana. A l’inici de la segona part, les coses encara s’han posat millor per al filial, quan els càntabres s’han quedat amb un jugador menys per expulsió d’Abdón Prats. I en el minut 66, el Barça B ha fet el tercer. Ha estat obra de Dani Romera. Un gol que encarrilava el partit i l’eliminatòria d’ascens a Segona A. Però les coses s’haurien pogut complicar després d’aquest penal claríssim de Marlon. Aquino ha estat l’encarregat de llançar-lo i Suárez ha endivinat molt bé les intencions del davanter. L’efectivitat dels blaugrana ha estat altíssima i, quan faltaven 10 minuts per al final, Dani Romera ha fet el quart. Xut imparable del davanter del Barça B. Els de Gerard López han donat un pas gairebé definitiu per jugar la temporada que ve a Segona Divisió A.