El partit ha començat amb un Barça molt tranquil. Tant, que fins i tot l’equip croat ha estat capaç de remuntar el marcador i situar-se al davant amb un 2 a 3. Els jugadors de Xavi Pascual sabien que el matx era important, i amb una bona defensa i efectivitat al davant, s’ha arribat al descans amb el resultat de 19 a 10.A la segona part, el Barça ha gestionat molt bé la diferència de gols en el marcador, i ha aconseguit la màxima de 14 gols, amb el 30 a 16. Arpad Sterbik ha estat molt bé sota pals i Victor Tomás ha estat el màxim golejador blaugrana amb sis gols. Cal destacar el retorn de Jernemyr, recuperat d’una lesió.

FC Barcelona Intersport (19+16): Sterbik; Rocas (4), Gurbindo (2), Sorhaindo (2), Raúl Entrerríos (4), Rutenka (3, 1p.), Stranovsky (4) – set inicial -, Sarmiento (1), Noddesbo (2), Víctor Tomás (6), Montoro (2), Juanín (3, 1p.), Mikel Aguirrezabalaga (1), Morros (1), Jernemyr (-) i Saric (p.s.)

Croatia Osiguranje Zagreb (10+15): Ivic (Stevanovic); Horvat (2, 1p.), Stepancic (5), Maric (4), Sprem (-), Tonci Valcic (1), Batinovic (2) -set inicial-, Josip Valcic (5), Matic (1), Srsen (-), Matulic (4), Mandalinic (1), Mihic (-) i Brozovic (-).

Parcials cada cinc minuts: 3-3, 8-5, 10-7, 12-8, 15-9 i 19-10 (descans); 23-11, 25-14, 27-16, 30-16, 33-21 i 35-25 (Final)