Els blaugrana han fet una primera part de manual. Torras ha obert la llauna amb un golàs espectacular engaltant la pilota en un llançament de córner. Fernandao li ha servit una pilota d’or a Aicardo, que ha aconseguit el segon, i abans del descans Wilde ha col·locat el peu per signar el tercer. A la represa, els murcians han jugat amb porter jugador i això ho ha aprofitat Paco Sedano per fer el 0 a 4. El partit semblava enllestit però els homes de Duda no s’han rendit. Grelo ha fet l’1 a 4 i Àlex ha fet el segon dels locals. Llavors ha arribat una jugada que podria haver estat clau. Lozano ha marcat gol però els àrbitres han xiulat falta a favor d’ElPozo, que ha acabat amb el 3 a 4 de Kike. L’estocada final blaugrana ha estat doble amb dos gols consecutius de Lozano i Lin, que han deixat el partit sentenciat.

3 – ElPozo Murcia: Rafa, Kike, Adri, Gréllo, Álex –cinc inicial- Bebe, Lolo Suazo, Miguelín, José Ruiz, Paulinho, Juanpi, Jesús.

6 – FCB Alusport: Paco Sedano, Gabriel, Lin, Wilde, Sergio Lozano –cinc inicial- Saad, Aicardo, Igor, Jordi Torras, Fernandao, Ari.

Gols: 0-1, Torras (8’); 0-2 Aicardo (12’); 0-3 Wilde (17’): 0-4, Sedano (21’); 1-4, Gréllo (22’); 2-4, Alex (34’); 3-4, Kike (35’); 3-5, Lozano (39’); 3-6, Lin (39’).