Karabatic no ha jugat per unes molèsties al tendó d’Aquil·les, i Xavi Pascual ha continuat provant la defensa 5 a 1. Aquests dos factors, units al gran desplegament físic del Granollers, ha permès veure una final molt disputada. Al descans, els jugadors s’han retirat amb empat a 14. A la segona part, el Barça ha aconseguit obrir una petita escletxa gràcies a la inspiració ofensiva de Sigurdsson i les fuetades amb el braç de Lazarov. Els blaugrana han arribat al tram final amb una renda de quatre gols que els ha permès aixecar la 17a Supercopa Asobal de la secció. El marcador final, molt més igualat que fa vuit dies, 32 a 28.

FC Barcelona: Saric, Víctor Tomás (6), Gurbindo (1), Sorhaindo (-), Raúl Enterríos (1), Rutenka (6), Sigurdsson (8) -set inicial-, Pérez de Vargas, Ariño (1), Noddesbo (3), Sarmiento (-), Lazarov (6), Viran Morros (-) i Saubich (-).

BM Granollers: Pejanovic, Solé (2), Grundsten (7), Alvaro Ruiz (7), Del Arco (3), Valadao (1), Adrià Pérez (-) -set inicial-, Pol Sastre, Blanxart (2), Marc Garcia (-), Arnau Garcia (-), Jordi Puig (-), Figueras (1), Guilherme Toledo (4) i Capdevila (1).

Parcials: 3-4, 4-7, 8-9, 10-12, 11-13 -descans-, 18-16, 21-17, 23-21, 27-24, 29-25, 32-28.