El Barça Alusport segueix mostrant-se intractable. L'equip de Marc Carmona és líder a la Lliga, ha guanyat la Copa d'Espanya i ara té peu i mig a la final de la Copa del Rei. El 5 a 0 davant l'Inter Movistar deixa els blaugrana en una situació immillorable per lluitar per revalidar el títol. Ràpidament, el partit es va posar de cara. Lin va obrir el marcador als 30 segons i Lozano va fer el segon gol en el minut quattre. Just abans del descans, va arribar el tercer, de Jordi Torras. A la segona part, el Barça va controlar en defensa i, al contraatac, va fer el quart i el cinquè gols, obra de Rivillos en pròpia porta i de Lozano. La tornada de la semifinal es jugarà el dimecres 10 d'abril.

FCB Alusport, 5 – Inter Movistar, 0

FC Barcelona Alusport:Cristian, Torras, Lin, Lozano i Wilde –cinc inicial-; Fernandao, Saad, Gabriel, Igor, Tolrà.

Inter Movistar: Luis Amado, Tobe, Rafael, Bateria i Oitomeia –cinc inicial-; Gadeia, Ortíz, Álvaro, Pola, Rivillos.

Gols: 1-0 Lin (1’); 2-0 Lozano (4’), 3-0 Torras (18’); 4-0 Rivillos (pròpia porta, 21’); 5-0 Lozano (38’)