El Barça ha obert la llauna ràpidament. Ha sortit intens i pressionant la porteria dels italians i en només 3 minuts ha obtingut el premi del gol. Matías Pascual ha fet l’1 a 0. Els blaugrana haurien pogut fer el segon en aquest penal que ha llançat i fallat Panadero. El nou del Barça ha tornat a ser protagonista, quan ha vist la targeta blava. Lucas ha fet el llançament de la falta directa, però no ha encertat a marcar, i després els blaugrana han resistit sense encaixar cap gol tot i jugar dos minuts amb un jugador menys. I només recuperar tots els efectius ha arribat el 2 a 0. Ignacio Alabart, amb un xut fort i sec, ha superat el porter italià i amb aquest resultat s’ha arribat a la mitja part. A la represa el Barça ha encarrilat el partit i, per tant, l’accés a la Final Four, quan Bargalló ha fet el tercer en el minut 34. El Follonica ha retallat diferències gràcies a una falta directa que ha transformat Pagnini. El gol ha animat els italians, que han pogut fer el segon. Aquest cop, però, Pagnini no ha pogut transformar el penal. I els blaugrana han sentenciat el partit quan quedaven 4 minuts per al final. Lucas Ordóñez, de falta directa, ha signat el 4 a 1. Amb el Palau celebrant la classificació per a la Final Four, ha arribat el cinquè dels d’Edu Castro: Aquest cop ha estat Barroso, que ha marcat de penal.